ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πού μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;
Μπορείτε να την παραλάβετε στη διεύθυνση της επιλογής σας (
κατοικία, εργασία, κτλ. -ποτέ σε ταχυδρομική θυρίδα) ή σε όποιο κατάστημα επιθυμείτε.

Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Για αποστολές στα καταστήματα χρειάζονται 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες, για αποστολές στη διεύθυνση επιλογής σας 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Τι έξοδα αποστολής πρέπει να πληρώσω;

 • Για παραλαβή απο τα καταστήματά μας, η αποστολή είναι δωρεάν.

 • Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι €4,99 ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των €70,00 ).

 • Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι €7,99 ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των €70,00 ).

 • Τα έξοδα αποστολής εξωτερικού είναι €14,99. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

 • Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.

 • Ενημερωθείτε προηγούμενως από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα, που μπορεί να προκύψουν κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

  Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;
  Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο είναι η Γενική Ταχυδρομική. Για αποστολές στο εξωτερικό είναι η DHL Express.

  Μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση της παραγγελίας μου;
  Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (email) στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του λαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό.
  Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας μέσα από το site μας.

  Ποια είναι η διαδικασία για την παράδοση στο χώρο μου;
  Αν έχετε επιλέξει την παράδοση στο χώρο σας, όταν η παραγγελία σας έχει τιμολογηθεί και αποσταλεί, θα λάβετε ένα email με τον αριθμό παρακολούθησης (
  μπορείτε να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας ) και τέλος ο μεταφορέας θα έλθει σε επαφή μαζί σας μέσω sms ή τηλεφωνικής κλήσης για να σας πληροφορήσει σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας.

  Ποια είναι η διαδικασία για την παράδοση στο κατάστημα;
  Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή σε κατάστημα, θα σας ενημερώσουμε για την άφιξη της παραγγελίας σας μέσω sms και email (
  θα έχετε 5 εργάσιμες μέρες για να το παραλάβετε).